برگزاری نمایشگاه «من گرافیستم»

نمایشگاه «من گرافیستم» با مشارکت دانشجویان رشته گرافیک دانشگاه علم و فرهنگ و سایر دانشگاه ها در محل طبقه منفی یک ساختمان علم گشایش یافت.

به‌گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، در افتتاحیه این نمایشگاه دکتر مهدی باصولی، سرپرست دانشگاه؛ دکتر منوچهر جهانیان، معاون دانشجویی و فرهنگی؛ دکتر عادل تقوی‌، معاون پشتیبانی؛ دکتر محمدرضا نامداری، رئیس دانشکده هنر و معماری؛ دکتر زهرا حسین‌نژاد؛ عضو هیئت علمی گروه گرافیک و سایر استادان و‌ مدیران دانشگاه طی روز شنبه 9 اردیبهشت حضور داشتند.

در این نمایشگاه از ارزیابی و داوری‌های آثار واصله از میان بیش از ۲۶۰ اثر، تعداد ۶۶ اثر برتر توسط فواد نجم‌الدین، زهرا حسین‌نژاد و زهرا جوانفکر انتخاب و به نمایش درآمده‌است. محورهای این نمایشگاه مشتمل بر طراحی محصولات بسته بندی؛ طراحی نشانه؛ طراحی جلد کتاب و نشریه و تایپوگرافی بود. در جریان افتتاحیه این نمایشگاه، مبینا هاشمی، دبیر انجمن علمی - دانشجویی گرافیک ضمن بیان اهداف این نمایشگاه و کم و کیف آثار واصله، توضیحاتی را در خصوص هر کدام از‌ آثار‌ به نمایش در آمده ارائه کرد.

در این نمایشگاه آثار دانشجویان دانشگاه علم و فرهنگ الزهرا، دانشگاه آزاد اسلامی تهران جنوب به نمایش در آمده است.